Gambit


Premiera: 15 March 2013
0
632

Un nou thrillercomic pe specificul fratilor Coen (Fargo, The Big Lebowski, No Country for Old Men) isi anunta lansarea pe ecranele romanesti in 2013: Gambit.

Povestea se desfasoara in jurul planului curatorului Harry Deane (Colin FirthLove Actually, A Single Man, The King's Speech)  de a fura un tablou de la seful sau, unul dintre cei mai bogati oameni din lume (Alan Rickman – cunoscut din seria Harry Potter, Sweeney Todd, Die Hard).

Pentru a completa planul, are nevoie de diversiunea creata de o femeie frumoasa, jucata de Cameron Diaz (There's Something About MaryGangs of New York, Bad Teacher).  Ea incepe sa devina mai mult decat un partener de afaceri pentru Harry si lucrurile se complica.

Filmul este de fapt o reinterpretare a povestii lui Sidney Carroll, prima ei ecranizare fiind realizata in 1966 sub acelasi nume, cu Michael Caine si  Shirley MacLaine in rolurile principale.

Fratii Coen raman doar scenaristi in noul Gambit, scaunul regizorului revenindu-i lui Michael Hoffman, care a realizat si A Midsummer Night's Dream (1999), The Last Station (2009) sau The Emperor's Club (2002).

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here