Gala Premiilor Jazz – 2013

0
625

Gala Premiilor Jazz îi aşteaptă pe toţi pasionaţii şi cunoscătorii jazzului la ediţia a zecea a evenimentului, pe data de 7 aprilie 2013, la Hard Rock Cafe.

Pe lângă the usual suspects, precum Adrian Enescu, Mircea Tiberian, Sorin Romanescu, Alex Man si Peter Sarosi, evenimentul are ca invitaţi speciali muzicieni care încep să se impună pe scena jazz-ului autohton şi internaţional ca Irina Popa & The Sinners, Oana Mureşan şi Grupul Youvenis. Nu vor lipsi nici Mircea Bunea Trio şi blues-band-ul Marcian Petrescu & Trenul de noapte, consideraţi revelaţii muzicale ale ultimilor ani. Seara promite bineînțeles și muzică bună, prin concertele programate în deschiderea şi la finalul evenimentului.

Ediţia de anul acesta a premiilor este organizată In Memoriam Jancsy Korossy, pianist, compozitor şi aranjor de jazz, care a încetat din viaţă pe 21 ianuarie 2013. Evenimentul este găzduit de Anca Romeci, iar realizator este Alexandru Sipa.

Preţul biletului este de 25 de lei.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentThis is the End – Trailer
Următorul articolOz the Great and Powerful – simpatic si nevinovat
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here