Frozen

Unde: Hans Christian Andersen
Premiera: 27 December 2013
0
824

O nouă animație de la Walt Disney va ajunge în cinematografe, în 3D, la sfârșitul acestui an: Frozen, bazat pe basmul lui Hans Christian Andersen – Regina Zăpezilor.

Filmul este povestea Annei, o tânără cosmopolită, și a Elsei, o fată frumoasă și plăcută de toată lumea din regatul norvegian Arendelle. Încă de foarte mică, Elsa descoperă ca are o putere asupra zăpezii și a gheții, însă nu spune nimănui despre această abilitate, nici măcar sorei sale, Anna. Cu toate acestea, în ziua când are loc ceremonia sa de încoronare, secretul său este descoperit de toată lumea, atunci când Elsa reușește să înghețe totul în jurul său, dezlegând blestemul conform căruia cineva o să părăsească definitiv regatul atunci când o să vină momentul înghețului.

Elsa, însă, nu vrea ca ea să fie această persoană așa că își face propriul său palat apărat chiar de un om de zăpadă și o blesteamă pe sora ei Anna să aibă o inimă înghețată. 

Vocile personajelor din Frozen sunt ale actorilor: Kristen Bell – Anna, Idina Menzel – Elsa the Snow Queen, Jonathan Groff ca Kristoff și Josh Gad – omul de zăpadă Olaf, aceștia interpretând, de asemenea, și partiturile muzicale. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here