Fratii Karamazov


Cand: 13 Feb 2015
Ora:19:00
0
746

Spectacolul de licență al studenților anului III de la UNATC București reprezintă punerea în scenă a unuia dintre cele mai valoaroase texte ale literaturii clasice universale – Frații Karamazov.

Pornind de la convingerea dostoievskiana conform căreia: Omul este un mister. Trebuie să aduci acest mister la lumina zilei și dacă am să-mi dedic toată viața acestui țel, n-am să consider că am pierdut timpul degeaba; eu mă concentrez asupra acestui mister pentru că vreau să fiu Om, realizatorii spectacolului au privit acțiunea lor ca pe un drum al căutărilor, al întrebărilor, al sondărilor celor mai profunde în structura ființei umane.

Din dorința de a scoate în evidență doar Omul, cu trăirile și frământările sale, cu bucuriile și tristețile, cu balansul permanent între Lumină și Întuneric, pe un „câmp de bătălie, care e chiar sufletul omului” s-a ales eliberarea scenei de orice fel de decor de sorginte stilistică realistă, jocul actorului, însă, bazându-se pe metoda stanislavskiană.

Astfel, studenții promoției 2011-2014, coordonată de actorul Florin Zamfirescu, se prezintă publicului cu o creație artistică atent elaborată, conștiincios construită și puternic asumată.

Spectacolul Frații Karamazov sa va juca pe 13 februarie 2015 la Teatrul Elisabeta de la ora 19:00.  

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here