[Fragil]


Cand: 08 Nov - 09 Nov 2014
Ora:17:00
0
616

[Fragil]îmbină dansul, teatrul şi confesiunea într-un spectacol despre vulnerabilităţile omului contemporan. Interpretarea şi coregrafia urmăresc anularea graniţelor dintre imaginar şi realitate.

Pus în scenă de Cosmin Manolescu, spectacolul jonglează cu identităţile şi măştile pe care le purtăm zi de zi, într-un spaţiu neconvenţional. [Fragil] este prezentat în cadrul Festivalului E-Motional şi este realizat împreună cu artiştii: Giselda Ranieri (Italia), Tanja Andreeva (Norvegia) şi Cristian Nanculescu (România). Spectacolul include nuditate şi interacţiune cu publicul.

Un aspect ieşit din comun este legat de structura şi locul desfăşurării. Programat pentru zilele de 8 şi 9 noiembrie 2014, [Fragil] are două părţi. Prima parte va avea loc între orele 17:00 şi 19:00, atât pe 8, cat şi pe 9 noiembrie, într-un spaţiu secret, care le va fi comunicat spectatorilor ce se vor programa trimiţând un email la adresa fragile@e-motional.eu

Partea a doua va avea loc, în ambele zile, între orele 20:00-21:00, la Centrul Naţional al Dansului Bucureşti. Cei care îşi rezervă bilet pentru locaţia secretă, vor avea acces şi la partea a doua, pusă în scenă la CNDB. Dacă nu mai găsiţi bilete pentru prima parte, locurile fiind limitate la douăzeci, puteţi cumpăra bilete pentru partea a doua, trimiţând un e-mail la rezervari@cndb.ro. Costul unui bilet este de 20 lei şi de 10 lei (preţ redus pentru elevi şi studenţi).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here