Foxcatcher


Premiera: 09 January 2015
0
593

Foxcatcher este un film biografic inspirat de intamplarile dramatice prin care trec doi campioni olimpici la wrestling Mark Schutz și David Schultz, interpretați de Channing Tatum și Mark Ruffalo, la intalnirea cu un milionar schizofrenic, John Du Pont, interpretat de Steve Carrell. Carrell este revelația acestei producții, care părăsește zona filmelor de comedie, interpretând acest personaj negativ.

La sfârșitul anilor ’80, Mark Schultz (Channing Tatum) este invitat de către multimilionarul John du Pont să se antreneze pentru Jocurile Olimpice de la Seul din 1988 la Team Foxcatcher, un centru amenajat de el pentru antrenametele de wrestling.

Mark acceptă, privind această propunere drept o oportunitate de a se remarca în lumea acestui sport fără ajutorul fratelui său David Schultz (Mark Ruffalo), deja recunoscut pentru performanțele sale.

Lucrurile se complica atunci cand aflam ca John du Pont suferă de o formă de schizofrenie și ajunge să trăiască cu impresia că David este liderul unei conspirații internaționale cu scopul de a-l ucide.

Filmul regizat de Bennett Miller (Capote, Moneyball) va avea premiera în România pe 7 februarie 2014.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here