Fotografia ca terapie – Expozitie Andreea Chiru


Cand: 20 Jan - 10 Feb 2015
0
647

DanaArtGalley este o galerie fondată cu scopul de a reprezenta și a susține tinerii artiști și pe cei a căror artă nu se încadrează în curentul mainstream. Astfel, în această perioadă, galeria găzduiește expoziția Fotografia ca terapie semnată de Andreea Chiru, psihoterapeut și fotograf de artă.

„ Arta ne-a expus adesea, în plenitudinea ei, frumusețea femeii, aceasta fiind muza multor artiști și opere nemuritoare încă. Însă nici arta nu poate schimba credința legată de neacceptarea propriului corp, cu care multe femei se hrănesc zi de zi. Scopul acestei expoziții este de a prezenta o formă de expresie prin care încurajez oamenii să intre în contact cu propriile defecte, dar și cu calitățile lor și să învețe să se priveasca altfel.

Fotografia este mai mult decât o imagine, un mijloc de expresie, o artă, este o modalitate de vindecare, prin intermediul căreia oricine se poate oglindi, se poate cunoaște sau se poate înțelege. Fotografia însăși este terapie, atât pentru fotograf, pentru privitor, cât și pentru persoana fotografiată, ea vine ca reflexie a subconștientului nostru, transpus simbolic într-un cadru.”, mărturisește artista.

Expoziția Fotografia ca terapie va fi deschisă până pe data de 10 februarie 2015 și poate fi vizitată la Galeria Odeon (foaierul sălii Studio a Teatrului Odeon).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here