Floarea de cactus

0
691

Teatrul Metropolis isi deschide stagiunea in acest weekend, sambata 1 septembrie ora 19:00 jucandu-se spectacolul de comedie Floarea de cactus dupa Barillet si Gredy, in regia lui Alice Barb.

Scrisa de cei doi dramaturgi francezi in anul 1961, Floarea de cactus a fost deja ecranizata in 1969, cu Goldie Hawn, Walter Matthau si Ingrid Bergman in rolurile principale. In versiunea teatrala romaneasca,  povestea comica a dentistului ajuns la varsta a treia ce incepe o relatie cu o tanara este interpretata de Damian Crasmaru si Cristiana Raduta-Bobic.

Nedorind sa se ajunga la casatorie, dentistul isi minte iubita, spunandu-i ca este insurat si are trei copii. Evenimentele se deruleaza in asa fel incat acesta se vede nevoit sa o roage pe asistenta lui (Adela Marculescu) sa joace rolul sotiei in fata tinerei amante. 

Alice Barb, regizoarea spectacolului, dar si cea care semneaza decorurile si ilustratia muzicala Florii de cactus, a regizat si Noiembrie la TNB, Nebuna din Chaillot si Ajutorul la Metropolis, Hotelul dintre lumi la Teatrul Mic.

Biletele costa 21.6 lei la casa de bilete si 24.84 lei online.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentMogosoaia Clasic Fest
Următorul articolPromenada Operei 2012 – prezentare
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here