Fink la Bucuresti


  Cand: 04 Feb 2015
  Ora:20:00
  0
  546

  Pentru fanii muzicii electronice, Fink nu mai are nevoie de prezentare. În ochii şi urechile lor el este deja un artist complex. DJ apreciat încă de pe băncile facultăţii, a compus şi pentru artişti renumiţi, printre care şi Amy Winehouse, iar în afara orelor dedicate joburilor din cluburi, mai şi scria.

  În plină glorie, s-a decis să ia pulsul şi unui club din România, alegând The Silver Church din Bucureşti, unde va susţine un concert pe data de 4 februarie 2015, de la ora 20:00. Concertul face parte din seria celor incluse în Hardbeliever Tour.

  Fin Greenall, cunoscut drept Fink, este un adept al experimentelor, forţând graniţele dintre genuri şi perioade. Este cunoscut datorită proiectului său alături de una dintre cele mai bune orchestre simfonice, Royal Concertgebouw Orchestra din Amsterdam, şi datorită abordării personale a blues-ului, căruia îi adaugă, în albumele sale, note contemporane minimaliste, dar nelipsite de profunzime, în opinia fanilor şi a criticilor. O parte dintre compoziţii au devenit coloana sonoră a unor filme premiate, cum ar fi 12 Years a Slave, sau a unor seriale urmărite de milioane de oameni, printre care The Walking Dead, Lie to Me, CSI:NY, NCIS, Suits sau Parenthood.

  Preţul unui bilet este de 112 lei. Biletele pot fi cumpărate din reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Carturesti şi Humanitas, dar şi online, de pe site-ul Eventim.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here