Filmul de Piatra 2018

0
966
Unde: Piatra Neamt - Cinema Dacia, Teatrul Tineretului, La Caiace

Cand: 12 Jul - 15 Jul 2018

Unde poţi fugi de caniculă astfel încât să rămâi aproape de toată efervescenţa unui oraş prins în febra unui festival? La Piatra Neamţ. Aici are loc anual festivalul Filmul de Piatra. Ediţia din 2018 se va desfăşura între 12 şi 15 iulie, în locaţiile: Cinema Dacia, Teatrul Tineretului şi La Caiace.

Ajuns la cea de 11-a ediţie, Filmul de Piatra a devenit un festival de referinţă pentru amatorii de scurt-metraje din România şi nu numai. An de an, cei dornici de a vedea un spectacol al creativităţii nonconformiste concentrate în câteva minute au la dispoziţie o selecţie de filme scurte, incluse în secţiunile competiţionale dedicate filmelor de ficţiune, de animaţie, documentarelor, filmelor experimentale şi videoclipurilor.

Nu vor lipsi nici lungmetrajele-surpriză sau alte calupuri de scurt-metraje din afara competiţiei, ce vor putea fi văzute în premieră de publicul festivalului, în locuri amenajate chiar în inima naturii. Mai multe informaţii referitoare la program vor apărea pe site-ul oficial.

Filmul de Piatra #11: Official PROMO

LYTE video

Citeşte şi Faces Places – Doi artişti pe care i-ai vrea şi pe strada ta

Faces Places (Visages Villages) – Doi artisti pe care i-ai vrea si pe strada ta

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here