filmaddict Shorts – seara de film romanesc, scurt

0
532

Duminică seară, pe 23 iunie, ești invitat la o seară relaxantă de "film românesc, scurt". Gazdele vor fi cei de la casa de producție filmaddict, iar programul va fi compus dintr-o serie de filme realizate sau "jucate" de mai multe personalități din lumea filmului în timpul cursurilor Facultății de Film sau după absolvirea acesteia.

filmaddict ne pune întrebarea "Ce au în comun Cătălina Gramă (Jojo), Cristi Iacob, Nuami Dinescu, Cosmin Seleși, Adina Halas, Ion Grosu și Adrian Titieni?" Dacă intuiești răspunsul și te încântă, ești așteptat la SaintInK Cafe de la ora 20:00 și până la ora 00:00.

Programul evenimentului: Prin ploaie; Maia; 2 ml; Câmp cu maci; 2010, Miercuri; Unde dai și unde crapă. Vor fi proiectate și alte spoturi surpriză.

Intrarea este liberă

SHARE
Articolul precedentThe Congress
Următorul articolMandela: Long Walk to Freedom
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here