Fidelitate

Unde: Chazz Palminteri
Cand: 28 Oct 2014
Ora:19:00
0
909

Jack si Maggie si-au jurat dragoste si fidelitate pana cand moartea ii va desparti. Dar acest ultim motiv al separarii pare a fi mult mai aproape decat si-ar fi inchipuit amandoi, cel putin pentru ea.

Consortul Jack isi incalca flagrant juramantul cand o insala pe Maggie, cauzandu-i acesteia o depresie culminand cu planificarea unei tentative de suicid. Intentiile ei sunt dublate de cele ale lui Jack, care il insarcineaza pe Tony, un asasin platit, dator vandut mafiei italiene, sa o ucida pe Maggie. Intre ucigas si potentiala victima se infiripa o legatura cel putin bizara, iar triunghiul Tony- Maggie-Jack da nastere unor situatii de tip qui pro quo/care pe care de unde nimeni nu scapa nesifonat.

Piesa Fidelitate a fost ecranizata in 1996 avandu-i ca protagonisti pe Cher, Ryan O’Neal si pe insusi autorul acesteia, Chazz Palminteri in rolul lui Tony. Palminteri, scriitor si actor de origine siciliana a crescut in rau-famatul cartier Bronx : originile sale, dar si mediul social in care s-a format, vor trasa temele creatiilor lui. Multe dintre filmele sale (A Bronx Tale- 1993, Faithful-1996,  Analyze This-1999) se inscriu in traditia cinematografica initiata in anii ’70 a productiilor hollywoodiene care surprind, de multe ori in lumina umorului noir, paienjenisul mafiei italiene in varianta sa aclimatizata societatii americane.

In rolurile principale, spectatorii ii vor urmari pe Adelaida Zamfira (Maggie), Gheorghe Ifrim (Tony) si Florin Busuioc (Jack).

Biletele costa 30 RON (pret integral) si 25 RON (tarif redus pentru elevi, studenti, pensionari).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here