Festivalul Turcesc 2013

0
654

În weekendul 1719 mai, dacă mergi prin Parcul Herăstrău vei avea ocazia să te familiarizezi cu arta, bucătăria, meșteșugurile și tradițiile turcești în cadrul Festivalului Turcesc 2013. Evenimentul aflat la cea de-a doua ediție este își propune să împărtășească vizitatorilor cât mai multe elemente din istoria și cultura poporului turc, ajungând chiar până în perioada Imperiului Otoman.

Astfel, Festivalul Turcesc 2013 te invită să guști din preparate turcești tradiționale, să asiști la spectacole de muzică și dans sau să participi la ateliere de miniatură, ebru (arta picturii pe apă) și caligrafie.

Expozițiile ce însoțesc evenimentul aduc în România mai mulți artiști plastici turci, care își vor prezenta  lucrările și obiectele de artizanat. Tot la Festivalul Turcesc va fi deschisă și o expoziție de artă specifică Imperiului Otoman.

Intrarea este liberă.

SHARE
Articolul precedentDans la maison – Dubla greseala
Următorul articolR.I.P.D.
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here