Festivalul Sziget 2014 – Budapesta

0
664

Ediția din 2014 a Festivalului Intenațional de Muzică Sziget din Budapesta este programată în perioada 11-18 august. Așadar, evenimentul va avea loc cu o săptămână mai târziu decât în mod normal, această decize fiind justificată de faptul că în aceeași perioadă au loc festivaluri importante în SUA și Japonia, încât erau dificil de adus multe dintre cele mai dorite trupe pentru a concerta și la Sziget.

Festivalul are deja o poveste de peste 20 ani, iar anul acesta a fost din nou nominalizat la categoria Best Major European Festival de la European Festival Awards. Pentru ediția din acestă vară au fost deja confirmate câteva nume importane: Queens of the Stone Age, Bastille, Placebo, Imagine Dragons, Calvin Harris, Klaxons, Laidback Luke și Stromae.   

Galerie video

SHARE
Articolul precedentKlaxons – Echoes
Următorul articolUltimul zburator – La jumulit de mit
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here