Festivalul Sfantului Patrick – editia 2013

0
629

Ziua Națională a IrlandeiSfântul Patrick, patronul spiritual al Irlandei – va fi sărbătorită în 2013 pentru a cincea oară și la noi. Va fi vorba chiar de un festival de cultură irlandeză întins pe patru zile, între 15 – 19 martie 2013. 

Prima și ultima zi a festivalului vor fi marcate de două evenimente oficiale – un bal de gală organizat la JW Marriot (15 martie) și un concert de muzică clasică, desfășurat la Cercul Militar Român (19 martie)

Pe 16 martie (ora 19:00) va avea loc un spectacol găzduit de ArCuBIrish Music & Dance GalaFormația Córas, venită pentru a doua oară în România, și solista Aoife Dermody vor susține recitaluri de muzică tradițională irlandeză. Tot cu aceasta ocazie, vor avea loc mai multe spectacole de dans irlandez, reunind mai mulți dansatori și trupe de dans irlandez formate în România, ca Irish Way, The Sky, Tír na nÓg

Biletele pentru acest spectacol se găsesc la Casa de Bilete ArCuB sau online pe bilete.arcub.ro la următoarele prețuri: 35 RON (Categoria I) și 26,5 RON (Categoria II). Prețurile reduse pentru elevi și studenți sunt de 15,9 RON

Pe 17 martie, de Ziua Sfântului Patrick, îți recomandăm o plimbare prin zona Calea Victoriei – Centrul Vechi, unde vei fi întâmpinat de o paradă în care dansatorii irlandezi se vor desfășura pe ritmuri de cimpoi și tobă, alaiul încheindu-se printr-un concert în aer liber cu trupe românești și irlandeze. 

În următoarea zi, pe 18 martie, la Biserica Anglicană din București, poți merge la concertul de muzică clasică al violoncelistei și compozitoarei irlandeze Vyvienne Longcea care l-a însoțit în mai multe turnee pe cunoscutul cântăreț Damien Rice. Ea îi va avea alături pe muzicienii de la Adagio String Quartet. 

Galerie video

SHARE
Articolul precedentEtta James – The Sky Is Crying
Următorul articolVyvienne Long – They’re Not Waving
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here