Festivalul Primaverii 2014 la Sala Dalles

0
612

Venirea primăverii este marcată la Sala Dalles prin Festivalul Primăverii, care se va desfășura în perioada 25 februarie-8 martie.

Vedeta festivalului va fi, desigur, mărțișorul, care se va regăsi în sute de modele hand-made, de la mărțișoare sculptate în lemn de tei, cireș sau prun, la mărțișoare din porțelan și ceramică. În spatele fiecăruia se află povești și tradiții românești. Un element de noutate va fi mărțișorul de zahăr, o plăcere atât vizuală, cât mai ales gustativă. 

Pe lângă mărțișoare, vizitatorii festivalului vor mai fi încântați cu bentițe sau coronițe din flori de primăvară, accesorii hand-made cu influențe etno sau bucăți de postav transformate în coliere și brâie colorate. Din același registru, vor fi expuse aranjamente florale, bijuterii de aur, argint sau piete semiprețioase din Columbia, Maroc, India sau Thailanda, precum și cosmetice din ingrediente 100% naturale.

Mai mult, la festival vei putea găsi și decorațiuni: lămpi din metal și sticlă ornamentate floral, vase din sticlă manuală colorată în masă sau pictată și înnobilată cu foiță de aur.

Festivalul se desfășoară între 25 februarie-8 martie, iar sala va fi deschisă vizitatorilor în fiecare zi între orele 10 dimineața și 20 seara, accesul fiind gratuit

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here