Festivalul Pelicula 2021 – Pentru cinefilii pasionati de America Latina

0
353
Unde: Cinema Elvira Popescu (din cadrul Institutului Francez), Institutul Cervantes, Verde Stop Arena

Cand: 08 Sep - 12 Sep 2021

Pentru cei îndrăgostiţi de America Latină, începutul toamnei este o sărbătoare. Are loc unul dintre cele mai iubite festivaluri tematice: Pelicula. Festivalul de film sud-american Pelicula se va desfășura între 8 și 12 septembrie 2021, în București, și între 17 și 19 septembrie 2021, la Cluj-Napoca (la Cinema Victoria). Proiecţiile din București vor avea loc la Cinema Elvira Popescu (din cadrul Institutului Francez), Institutul Cervantes, Verde Stop Arena. Filmele vor avea subtitrare în limba română.

O călătorie prin ţările sud-americane

Vei putea vedea filme din aproape toate ţările Americii de Sud. Unele au fost apreciate la festivaluri precum cele de la Cannes, Berlin și Veneţia. Nu lipsește nici sectiunea competiţională.

Secţiunea competiţională include filme ce reflectă curentele actuale din cinematografia de artă sud-americană. Vor fi șase filme în competiţie, semnate de regizori din Brazilia, Argentina, Costa Rica, Mexic și Portugalia. Mai multe detalii despre filme și bilete poţi găsi pe Eventbook.

Varianta online

Va exista și un program special, de filme ce pot fi văzute online între 13 și 19 septembrie 2021. Mai multe detalii despre aceste filme pot fi găsite accesând platforma Cinesquare.

Te invităm să citești și articolele despre filmele Climas, El abuelo.

Climas – Trei femei din Peru

Bunicul (El Abuelo) – Vei dori sa petreci urmatoarea vacanta in Peru

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here