Festivalul International de Teatru pentru Copii 2013

0
638

Printre obişnuitele festivaluri de teatru – Fest(in) pe bulevard, FNT, Bucharest Fringe – îşi face loc, la sfârşit de septembrie, şi un eveniment teatral dedicat copiilor, organizat de teatrul Ion Creangă în perioada 28 septembrie-5 octombrie.

Spre deosebire de anii trecuţi, pentru cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii au fost selectate şi piesele unor instituţii a căror activitate se adresează publicului matur, dar în repertoriul cărora au intrat de curând şi spectacole pentru copii. Familia Offline de la Teatrul Foarte Mic cu Mihaela Rădescu şi Viorel Cojanu sau Clasic e fantasctic – Copilăria lui Enescu – producţia Teatrului Odeon, în regia Monicăi Ciuta– sunt două exemple în acest sens.

În cadrul festivalului regăsim şi spectacolele unor teatre din străinătate, precum Regina Culorilor (Franţa), La plajă! (Belgia) sau Baloane de săpun (Marea Britanie). Programul complet poate fi accesat pe pagina oficială a evenimentului, fitc.ro.

Biletele şi abonamentele au fost puse în vânzare la casa de bilete a Teatrului Ion Creangă (str. Lipscani nr.53) şi a teatrelor partenere la două categorii de preţ:

-Abonament categoria I: 29.68 lei

-Abonament categoria a II-a: 25.44 lei

-Bilete categoria I: 14.84 lei pentru adulţi, 11.66 lei pentru copii

-Bilete categoria a II-a: 12.72 pentru adulţi, 8.48 lei pentru copii

SHARE
Articolul precedenttrailer – eXplore dance festival 2013
Următorul articolCe se intampla in weekendul 27-29 septembrie?
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here