Festivalul International de film NexT 2013

0
588

În fiecare an, Festivalul Internaţional de film NexT adună din toată lumea filme de scurt şi mediu metraj. Maxim 30 de filme sunt alese anual să facă parte din competiţie şi să se întreacă pentru premiile NexT

Regizorii şi sound-designerii acestor filme sunt invitaţi la Bucureşti pe toată perioada Festivalului, pentru că NexT se doreşte a fi un loc de întâlnire pentru cei care trăiesc şi se exprimă prin film.

Ajuns la a 7-a ediţie, NexT îţi va aduce și în 2013, prin parteneriate cu alte festivaluri şi organizaţii de film din întreaga lume, o serie de programe în afara competiţiei, astfel că vei putea urmări în cadrul Festivalului NexT peste 100 de producţii de scurt şi mediu metraj. Pe lângă acestea, poţi participa la seminarii de scenaristică, producţie, critică de film etc.

Proiecțiile și seminariile NexT se vor desfășura în locațiile partenere: Cinema Scala, Cinema Studio și Cărturești Verona.

Ediția de anul acesta a Festivalului va fi precedată de 3 evenimente de WARM UP în cadrul cărora se vor proiecta filmele câştigătoare ale ediției 2012 și programele speciale NexT Imaginaria și NexT Dance, ce au făcut parte din programul NexT 2012.

Mai multe detalii despre filmele proiectate găsești aici, iar programul pe zile e disponibil aici.

SHARE
Articolul precedentMaria Raducanu – Rainy Night House (Joni Mitchell cover)
Următorul articolIn the House
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here