Festivalul Interkultour


Cand: 30 Oct - 03 Nov 2013
0
713

Timp de 5 zile, între 30 octombrie şi 3 noiembrie, spectacolele stagiunii trecute ale Teatrului Maghiar de Stat din Timişoara vin în vizită la Bucureşti, în cadrul festivalului Interkultour.

Prima piesă din program, Vremuri de pace, scrisă şi regizată de Hajdu Szabolcs, ne introduce în lumea unui artist- un mozaic de situaţii absurde şi suprarealiste-  şi are la bază ideile şi improvizaţiile actorilor din distribuţie.

Celălalt spectacol invitat este Gardenia, o dramă multigenerațională având în prim plan povestea a patru femei poloneze.  Acesta se va juca în cadrul Festivalului Naţional de Teatru pe 2 şi 3 noiembrie la Teatrul Nottara.

Piesele de teatru vor fi dublate şi de alte evenimente culturale, precum proiecţia filmului Bibliothèque Pascal sau dezbaterea coordonată de regizorul Hajdu Szabolcs dedicată studenţilor de la UNATC.

 

Programul evenimentelor

30 octombrie, ora 19:00Bibliothèque Pascal (regia : Hajdu Szabolcs)/ MŢR, Studio Horia Bernea

31 octombrie, ora 18:00 și 21:00– Vremuri de pace (r.: Hajdu Szabolcs)/ Teatrul Odeon, Sala Majestic

1 noiembrie, ora 15:00– Întreabă-l pe regizor!- dezbatere coordonată de Hajdu Szabolcs/ Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale

2 noiembrie, ora 19:00– Gardenia (r.: Koltai M. Gábor)/ Teatrul Nottara, Sala George Constantin

3 noiembrie, ora 18:00  – Gardenia (r.: Koltai M. Gábor)/ Teatrul Nottara, Sala George Constantin

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here