Festivalul de scurtmetraje Balkans Beyond Borders – call for submissions


Cand: 17 Dec - 01 Jun 2013
0
503

Editia din 2013 a Festivalului Balkans Beyond Borders se va desfășura la Bucuresti, în luna septembrie, iar înscrierile au început din decembrie și se pot face până la data de 1 iunie 2013. 

Editia din 2013 a Festivalului  este deja cea de a patra si își propune să înfățișeze zona balcanică în toate ipostazele sale temporale politico-sociale, prin intermediul creațiilor de scurtmetraj ale tinerilor pasionați de film din această regiune. 

Deși împărtășește o istorie marcată de schimbări radicale de ideologii și practici politice, regiunea balcanică este cunoscută pentru diversitatea popoarelor ei. Nu fac excepție percepțiile variate care există aici cu privire la evenimentele trecute, situația actuală urmând, în consecință, și imaginile asupra viitorului. 

Balkans Beyond Borders își dorește să aducă împreună aceste perspective diferite sub tematica anului 2013 – Reinventing Bridges – în spiritul căreia sunt invitați toți doritorii de până în 35 de ani să își realizeze lucrările de scurtmetraj. 

Mai multe detalii legat de aplicare se pot găsi pe site-ul Balkans Beyond Borders, pagina de Facebook a festivalului sau pe Twitter

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here