Festivalul De Film Independent Anonimul


Cand: 06 Aug - 12 Aug 2012
0
865

Ajuns la a 9-a editie, Festivalul de Film Independent Anonimul isi va deschide portile timp de o saptamana, incepand cu 6 august. Anonimul imbina placerea unei plaje pustii si a peisajului tipic Deltei cu placerea vizionarii a unora dintre cele 100 de filme prezente anul acesta la Festival.

Festivalul va fi deschis luni cu proiectia lui The Door, in premiera pentru Romania,  lungmetrajul lui Istvan Szabo, unul dintre cei mai apreciati regizori maghiari ai ultimilor ani. Marti va fi randul filmului romanesc, care va avea dedicata o intreaga zi de proiectii. Dupa, Legaturi Bolnaviciose(2004), Tudor Giurgiu isi va prezenta al doilea sau lungmetraj – Despre oameni si melci.

In competitia oficiala sunt inscrise sapte productii, care vor concura pentru marele premiu al Festivalului. Castigatorul trofeului va fi acordat doar in baza votului publicului prezent la festival. Cele sapte filme sunt:

La Playa D.C. în regia lui Juan Andrés Arango, Columbia/ Brazilia/ Franţa, (2011)

The Hunter, de Bakur Bakuradze, Rusia, (2011)

Toată lumea din familia noastră, de Radu Jude, Romania (2012)

Alps, de Yorgos Lanthimos, Grecia, (2011)

J'aime regarder les filles, de Frédéric Louf, Franţa (2011)

Valley of Saints, de Musa Syeed ,India/ SUA, (2012)

 La pirogue, de Moussa Touré, Franţa/ Senegal/ Germania, (2012)

Filmele vor fi proiectate in doua locatii: in timpul zilei in salile Complexului Cinema din Green Village si in timpul noptii (incepand cu ora 20:45) toate filmele din Festival se proiecteaza pe un ecran in camping, in aer liber.

Intrarea este libera.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here