Festivalul de Film Independent ANONIMUL 2013

0
683

Între 9 – 18 august, la Sfântu Gheorghe, va avea loc ediția a 10-a a Festivalulului Internațional de Film Independent ANONIMUL, cu peste 100 de filme pregătite de organizatori.

Programul festivalului va include atât o competiţie împărţită în trei categorii: 1. competiție lungmetraj 2. competiție scurtmetraj ficțiune  3. competiție scurtmetraj animație, cât şi o serie de filme premiate la alte festivaluri, filme româneşti, dezbateri la care vor participa realizatori de film, critici de film şi alţi invitaţi speciali.

Line-up-ul competiţiei de lungmetraj include o serie de filme interesante, printre care:

THE MAJOR, regia Yuri Bykov, Rusia, 2013,
Semaine de la Critique, Cannes 2013
Horizons, Festivalul Internaţional de Film de la Karlovy Vary, 2013

MY DOG KILLER, regia Mira Fornay, Slovacia- Cehia, 2013
Hivos Tiger Award, Festivalul Internaţional de Film de la Rotterdam, 2013
       

TALL AS THE BAOBAB TREE, regia Jeremy Teicher, Senegal- SUA, 2012
Premiul pentru Cel mai bun film acordat de Juriul Doha-Giffoni, Festivalul de Film Doha-Tribeca, 2012
    

Festivalul va fi deschis cu proiectia in avanpremiera a celui mai nou film semnat Wong Kar Wai, The Grandmaster, care a deschis anul acesta si Festivalul de la Berlin. Pentru lista completa a filmelor de la editia cu numarul zece a festivalului, inclusiv trailere, te poti indrepta catre site-ul oficial.

Ziua petrecuta la Anonimul va fi împărţită între relaxare, cafea, plimbări, plajă, proiecţii de film în Complexul Cinema (Green Vilage) de la 11.00 până la 17.30, încă o sesiune de leneveală şi jocuri pe plajă între 17.30 – 21.00, concerte live Şuie Paparude, DJ Gojira, Luiza Zan, Proiectul Old Stories (Jul Baldovin, Gelu Ionescu, Elena Pavel), Poesis, Ţapinarii, Cvartetul Ambiance si alţii, în intervalul orar 21.00 – 22.00 şi o noapte încărcată cu filme bune de la 22.00 la 03.00. Apoi petrecere şi somn de voie.

Intrarea este liberă.

    Galerie video

    LASĂ UN COMENTARIU

    Please enter your comment!
    Please enter your name here