Festivalul de Film Horror & Fantastic Luna Plina 2018

0
736
Unde: Biertan (Sibiu)

Cand: 09 Aug - 12 Aug 2018

Transilvania devine în fiecare vară decorul ideal pentru un festival dedicat filmelor de artă care îţi dau fiori reci. Ediţia din 2018 a Festivalului de Film Horror & Fantastic Lună Plină va avea loc între 9 şi 12 august, în comuna Biertan (Sibiu).

Programul include lungmetraje şi scurtmetraje prezentate la marile festivaluri internaţionale. Sunt filme în care oraşele abandonate din America de Sud, pădurile scandinave misterioase, ruinele, clădirile vechi sau amintirile ce iau o notă halucinantă devin sursa fricii transformate în voluptate pentru fanii genului horror.

Legendele sau realitatea istorică terifiantă i-au inspirat pe regizori să îmbine angoasele explorate delirant, miturile şi realismul magic pentru a crea o atmosferă în care suspansul şi groaza pot fi ingenios transpuse vizual. Organizatorii festivalului îţi promit filme care să te surprindă prin creativitatea folosită în amestecul elementelor ce garantează succesul unui film horror.

Programul festivalului:

Abonamentele pot fi cumpărate de pe Eventbook.

Detalii suplimentare despre filme pot fi găsite pe site-ul oficial.

Citeşte şi Top 5 filme horror pentru un weekend înspăimântător

The Neon Demon – Un must-see

Top 5 filme horror pentru un weekend inspaimantator

The Neon Demon – Un must-see pentru cei fascinati de arta fotografica, de thrillerul avangardist si de jocurile vizuale cu tenta experimentala

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here