Festivalul Anim’est


Cand: 07 Oct - 16 Oct 2011
0
703

Festivalul International de Film Anim'est (a sasea editie) se va desfasura in Bucuresti intre 7-16 octombrie la salile ArCuB, Patria si Union, si in Club Control.

In competitie se afla la categoria lungmetraje cinci filme animate: Fimfarum, primul film de animatie 3D ceh, George The Hedgehog (Polonia), Oblivion Island: Haruka and the Magic Mirror (Japonia), Piercing I (China)si The Ugly Duckling(Rusia). Poti vedea trailere celor cinci lungmetraje mai jos.

La categoria scurtmetraj se gasesc in competitie 53 de filme. In plus, la categoria videoclip si reclama concureaza 25 de videoclipuri muzicale (printre care si unul al formatiei Gorillaz) si 27 spoturi publicitare. Se anunta un Festival efervescent.

Biletul la o proiectie costa 10lei, dar exista si varianta abonamentului la tot festivalul (150lei) sau la 10 proiectii (80lei). Pentru mai multe detalii despre pretul biletelor consulta site-ul Festivalului. Biletele pot fi cumparate de la TicketFan.ro, magazinele Flanco, Libraria Anthony Frost si, in perioada desfasurarii Festivalului, de la casele de bilete ale salilor de cinema in care se vor face proiectiile.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here