Festival de film si arta psihedelica – Tripoteca 2012

0
808

In serile de 16 si 17 noiembrie, la Cinema Gloria, va avea loc prima editie a festivalului de film psihedelic Tripoteca. Vor fi prezente creatii contemporane romanesti ale regizorilor independenti acoperind genurile documentar, suprarealism, realism, animatie si experimental, alaturi de lucrari reprezentative pentru curentul psihedelic de la noi, cum ar fi animatiile lui Sabin Balasa.

Programul festivalului va include: 

Muzica: live set Rodion G.A., live act Folie a deux, Dj set Planul si Pantazica

Expozitii: picturi de Cristian Prandea, Cosmin Marinescu si Irlo, asrta digitala de Kitra si Mircea Pop, pictura murala de Mihai Neom.

Proiectii mapate de Daniel Ionescu, Alina Anca si Kir Ianulea; Halucinatii electronice prin sesiuni gratuite de Trip Glasses

In seara de 17 noiembrie, dupa miezul noptii are loc – Coming Down (after-party) la Carol 53 (str. Carol nr. 53): live set Mod-a, Dj set Barbaleku, expozitii, proiectii in instalatia BULA. Intrarea la petrecere este gratuita.

Biletele pentru o seara de proiectii costa 20 de lei si 30 de lei pentru ambele seri. Se pot procura de la Hippie Hippie Shake (str. Tache Ionescu nr.1 si Hanul cu tei), Soul Rebel (str. Blanari nr. 14-16) si de la Golf Planet (str. Halelor nr. 7)

Tripoteca este recomandat celor carora le place filmul lui Kubrick 2001: A Space Odyssey, celor interesati de scena underground a cinematografiei romanesti sau curiosi de forma sub care se gaseste in prezent curentul psihedelic.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentAnimals United 3D – English Trailer
Următorul articolDupa dealuri
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here