Femei


Cand: 31 Jan 2014
Ora:19:00
0
529

Pe 31 ianuarie, pe scena Operei Naționale București, revine spectacolul de dans contemporan Femei, semnat de Gheorghe Iancu. Această reprezentație, a doua din stagiune, reprezintă ultima ocazie de a o vedea în rolul Mașei pe Letizia Giuliani, muza lui Gheorghe Iancu și prima lui alegere pentru acest rol.

Spectacolul Femei este inspirat din opera lui Anton Pavlovici Cehov, cu o coloană sonoră alcătuită din lucrările unor compozitori precum Serghei Rahmaninov, Igor Stravinski, Paul Hindemith, Dimitri Şostakovici, la care se adaugă cântece ortodoxe rusești. Proiectul l-a atras pe Gheorghe Iancu prin forța pe care o emanau personajele feminine. Mașa trezește comparații cu Anna Karenina, o Anna care se pune însă pe ea înaintea tuturor.

Invitat alături de Letizia Giuliani este balerinul Moret Amilcar în rolul Amantului. Spectacolul începe la ora 19:00 și continuă fără pauză până în jurul orei 20:30. Biletele se pot achiziționa la casa de bilete a Operei Naționale București sau online. Prețul biletelor, în funcție de categorie este: 55 RON/Categoria I, 45 RON/ Categoria II, 25 RON/ Categoria III, 10 RON/Categoria IV, 6 RON/ Categoria V.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here