Fata din curcubeu

0
751

Scrisa si regizata de Lia Bugnar, autoare si a pieselor Noi 4 si O piesa desantataFata din curcubeuexpune un destin in contrast flagrant cu titlul. Conceput ca un one-(wo)man show, spectacolul cuprinde marturisirile personajului interpretat de actrita Tania Popa, o prostituata care isi povesteste viata de la copilaria fericita, dar imperfecta, pana la intalnirile clandestine cu clientii, pe ultimul rand al cinematografului Curcubeu.

Confesiunile ei alterneaza cu melodii rusesti emotionante, interpretate impreuna cu pianistul Marian Hancu, concepute ca prelungiri muzicale pentru momentele distincte ale monologului.

Piesa poate fi urmarita la Godot Cafe-Teatru, pretul biletelor fiind de 30 RON si este inclusa si in stagiunea curenta a Teatrului National Bucuresti. Aici biletele costa 40 RON la pret intreg si 16 RON, cele reduse.

SHARE
Articolul precedentNancy Sinatra and Lee Hazlewood – Summer Wine
Următorul articolDiana Vreeland: The Eye Has to Travel
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here