Far from the Madding Crowd

0
911

Regizorul filmului The Hunt și The Celebration, danezul Thomas Vinterberg revine în 2014 pe marele ecran cu o nouă dramă, bazată pe cel de al patrulea roman clasic al lui Thomas Hardy, Far from the Madding Crowd. Această ecranizare vine după cea din 1967 a regizorului John Schlesinger, care îi avea pe actorii Julie Christie (Bathsheba Everdene) și Terence Stamp (Sergeant Troy) în rolurile principale.

Pelicula este o poveste despre atracție, orgoliu și mândrie și se concentrează în jurul Bathsheba Everdene, o femeie extrem de frumoasă, independentă, interpretată de actrița Carey Mulligan, care este implicată în trei relații amoroase cu trei bărbați diferiți. Între relația pe care o are cu soldatul abuziv și nesăbuit Troy și cea a fermierului bătrân William Boldwood, Bathsheba crede că induce doar tragedie în jurul său. Marea sa iubire este, însă, păstorul Gabriel Oak, interpretat de Matthias Schoenaerts, care îi va deveni soț după căsnicia distrusă cu sergentul Troy.

Scenariul filmului lui Thomas Vinterberg este scris de David Nicholls care a scris și adaptarea pentru producția BBC a romanului Tess of the d’Urbervilles și a noii producții a regizorului Mike Newell, Great Expectations (2012).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here