“The Factory”, noul film al lui Yury Bykov, deschide festivalul international Cinepolitica

0
2071
Unde: Cinema Elvire Popesco

Cand: 18 Apr 2019
Ora:20:30

Între 18 şi 21 aprilie, la Cinema Elvire Popesco din cadrul Institutului Francez, poţi vedea noile filme care abordează teme de actualitate din politica mondială. Filmele sunt incluse în selecţia festivalului Cinepolitica. Ediţia din 2019 a festivalului va fi deschisă de filmul The Factory -- un thriller ce reflectă lupta omului de rând împotriva oligarhilor din Rusia.

Vei putea vedea noul film al lui Yury Bykov pe 18 aprilie 2019, de la 20:30, la Cinema Elvira Popesco. Filmul îmbină suspansul cu mesajul dur la adresa politice ruse influenţate de oamenii de afaceri cu atitudine de dictatori. Unul dintre aceştia este şi proprietarul fabricii unde lucrează personajul central pe nume Alexei. El decide să-l răpească pe afacerist pentru a opri închiderea fabricii şi decizia acestuia de a nu le plăti angajaţilor salariile meritate. Grupul muncitorilor care îl sechestrează pe oligarh va fi încolţit de poliţiştii corupţi, fiind astfel provocată o confruntare imprevizibilă.

Regizorul Yury Bykov a devenit cunoscut datorită filmelor Live! (2010) şi The Major (2013), selectat la Cannes în cadrul Săptămânii Criticilor. Noul său film, The Factory, a fost inclus în selecţia Festivalului de Film de la Toronto, în secţiunea Contemporary World Cinema.

Trailer de The Factory (HD)

LYTE video

Citeşte şi The Invisibles – Prietenia învinge

The Invisibles – Prietenia invinge

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here