Expozitia Internationala Felina – SofistiCAT

0
766

Dacă ești iubitor de pisici, ești invitat în zilele de 6 7 aprilie la Sala Palatului între orele 10:0017:00, pentru ediția de primăvară a Expoziției Internaționale Feline SofistiCAT. Peste 200 de pisici de rasă din toate colțurile lumii te așteaptă să le admiri în timp ce se întrec pentru un loc pe podium în competiția care însoțește evenimentul.

Un juriu internațional (Belgia, Olanda și Danemarca) va stabili exemplarele câștigătoare – finalistele celor patru categorii de rase: 1) persane și exotice, 2) păr semilung, 3) păr scurt și 4) orientale și siameze. Pentru cunoscatori, menționăm că nu lipsesc din concurs pisici din rasele persană, siberiană, Albastru de Rusia, Norvegianăde Pădure, Maine Coon sau Sphynx.

Te vor aștepta aici și cei de la Camera cu Pisici, ROBI, Free Pets, Red Panda și Gia, cu mai multe pisicuțe gata să fie luate în primire de noi stăpâni (deparazitate, vaccinate și sterilizate).

Iar dacă o adopție îți e peste mână, poți ajuta oferind donații în bani sau hrană în cadrul campaniei Arată că-ți pasă.

În plus, vei găsi la SofistiCAT mâncare și nisip la prețuri promoționale, de asemenea, accesorii handmade (cercei, brățări, poșete, șamd) de inspirație pisicească.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here