Expozitia Internationala Felina SofistiCAT 2014

0
668

Sfârșitul lui februarie și începutul lui martie stau mereu sub semnul mărțișorului: goana după cadouri, târguri, dar și o nevoie de evenimente inedite. Un astfel de eveniment va avea loc pe 8 și 9 martieMărțișorul Pisicilor.

Celebrarea felinelor nu este însă atât de îndepărtată de semnificațiile acestor zile pe cât s-ar bănui – pisicile și feminitatea au fost de multe ori termeni ai aceleiași metafore. Expoziția-concurs reunește participanți din întreaga lume, veniți să celebreze frumuseațea felină în patru categorii: persane si exotice, păr semilung, păr scurt, orientale si siameze. 

Pe lângă concursul propriu-zis, Expoziția Internațională Felină SofistiCat reprezintă o ocazie de a achiziționa hrană, accesorii, jucării pentru pisici și articole vestimentare, accesorii și mărțișoare inedite pentru stăpâni. 

Expoziția se deschide pe 8 martie la orele 9:00 și se termină pe 9 martie, la orele 17:00. Biletele sunt disponibile la prețul de 10 RON5 RON pentru pensionari. Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here