Everything Or Nothing: The Untold Story Of 007

0
544

La 50 de ani de filme James Bond, în 2012 a apărut un documentar care spune povestea  personajului Bond din momentul în care a fost creat de scriitorul Ian Fleming și până la filmele cu Daniel Craig în rol principal.

Everything or Nothing: The Untold Story of 007 scormonește toate dedesubturile celei mai vechi francize de film (începută în 1962), de la melancolia și depresia creatorului său, la încercările repetate ale lui Ian Fleming de a găsi un producător de film care să-i ecranizeze cărțile, la neînțelegerile din echipa de producători, tensiunile dintre primul James Bond, Sean Connery, și aceiași producători. Plus povestea fiecăruia dintre cei 6 James Bond: cum au ajuns aceștia să îl joace, cum au fost primiți de public și cum au făcut față presiunii de a juca un personaj deja format de cei care îl jucaseră pe Bond în trecut.

Pe parcurs, povestea reuşeşte să ofere o analiză informativă şi surprinzătoare a jocurilor de culise din spatele filmelor Bond. Franchiza este departe de a fi fost un succes după un altul, iar în spatele fiecărei producții stau presiuni, antipatii, lupte între ego-uri și nesiguranțe imense. Ele însele putând face subiectul unui film de ficțiune.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here