Enough Said

0
619

Enough Said, scris și regizat de Nicole Holofcener (Friends with Money, Please Give) este o comedie cu Julia Louis-Dreyfus (Seinfeld), Catherine Keener (Being John Malkovich), Toni Collette (United States of Tara) și totodată ultima apariție cinematografică a lui James Gandolfini (The Sopranos).

Filmul prezintă povestea Evei (Julia Louis-Dreyfus), recent divorțată care lucrează ca maseuză și se luptă cu ideea ca fiica sa va pleca în curând la universitate. Viața ei pare să revină la normal atunci când îl întâlnește pe Albert (James Gandolfini), cu care are multe lucruri în comun, relația dintre ei fiind destul de promițătoare.

De asemenea, Eva se împrietenește și cu una dintre clientele sale de la salonul de masaj, Marianne (Catherine Keener), o femeie frumoasă, și ea divorțată de curând. Dar, în scurt timp, viețile celor trei se complică, atunci când Eva descoperă că Albert este fostul soț al Mariannei.

Enough Said va avea premiera la Festivalul de Film de la Toronto 2013, urmând ca în septembrie să intre și în cinematografele din SUA. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here