Elvis Costello va concerta la Bucuresti

0
821

Anul trecut a cantat in toamna la Bucuresti Diana Krall, acum e randul sotului, Elvis Costello.  O surpriza cel putin la fel de mare ca venirea Dianei Krall. Ma astept la un concert sclipitor pentru ca Elvis este foarte bun live.

Costello se descrie in acelasi timp ca si cantaret, instrumentist, compozitor si actor. Pentru ca ii place sa experimenteze cu multe stiluri, e greu de catalogat; dar cu siguranta se poate spune despre Elvis ca este un cantaret nuantat, coerent si autentic; este de asemenea unul din cei mai influenti compozitori din muzica contemporana. S-ar putea ca peste 20-30 de ani sa ii auzim melodiile interpretate cu aceeasi frecventa precum compozitiile lui Duke Ellington, devenite teme standard in jazz.

Ochelarii lui negri supradimensionati il fac sa para un studios, ceea ce si este, dar caracterizat de pragmatism si experienta, combinatia de elemente  facandu-l cu adevarat puternic si autentic pe scena. Imposibil sa nu va prinda in poveste.

Elvis Costello si-a inceput cariera in anii '70 cu punk rock si rock'n'roll; dupa mutarea din Marea Britanie in Statele Unite a experimentat (interpretat si compus) cu muzica country, muzica clasica (opera,  balet), jazz, soul si muzica de film.

Biletele la concert au preturi de 70lei, 95lei, 145lei, 195lei, 300lei si 350 lei pana pe 19 septembrie. Primele patru categorii de bilete vor avea urmatoarele preturi dupa incheierea promotiei: 95lei, 145lei, 195lei, 245lei. Biletele pot fi cumparate de pe site-ul Eventim aici sau din reteaua magazinelor Eventim.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here