ELECTRIC CASTLE prezinta: TELEPOPMUSIK live


  Cand: 22 May 2015
  Ora:22:00
  0
  664

  Electric Castle prezintă pe 22 mai 2015, în Colectiv, Telepopmusik Live. Ultimul album al trupei a fost finalizat la sfârșitul anului 2013, trio-ul aflându-se acum într-un turneu de promovare, reamintindu-le tuturor devotamentul lor pentru muzica de calitate.   

  O prietenie veche și pasiunea pentru fundamentele muzicii electronice au fost elementele care au stat la baza apariției trupei în anul 1997, formată din 2square, Antipop și Fabrice Dumont. În 2002, trio-ul și-a lansat primul album – Genetic World – care a fost primit foarte bine atât de critici, cât și de public, fapt ce a condus la mai multe nominalizări la numeroase premii muzicale și la o colaborare cu Janet Jackson.

  Fabrice crează aranjamentele și arhitectura sunetului. Stephan, alias 2square, cu experiență ca inginer de sunet și electro-acustică, este responsabil pentru construirea sound-ului lor unic fin și puternic în același timp, iar Christophe, DJ Antipop, are responsabilitatea de a crea starea din spatele sunetului lor și de a contracta vocile prezente pe albumele lor.

  În 2005, cei trei au lansat cel de-al doilea album – Angel Milk – iar câteva dintre piesele albumului pot fi auzite pe fundalul unora dintre cele mai faimoase show-uri și programe TV americane precum: CSI, Nip Tuck sau the L World. 

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here