ELECTRIC CASTLE 2014


  Cand: 19 Jun - 22 Jun 2014
  0
  757

  Lume, lume, avem unde să ascultăm muzică, vara aceasta! E o vorba din popor, cum că la fiecare anulare a unui festival, altul crește într-un an cât zece! Așa a crescut Festivalul Electric Castle, la ediția aceasta din 2014, care va avea loc de pe 19 iunie pana pe 22 iunie, pe domeniul Bánffy de la Bonţida, județul Cluj. Față de ediția trecută, anul acesta simțim un vertij când ne apucăm să citim line-up-urile din cele patru zile de festival.

  Trupe electro și DJ din peste 100 de țări întâlnesc împrejurimile pitorești ale domeniului nobiliar într-un mod suspect de potrivit. Avem artiști precum, Die Antwoord (senzația festivalului) sau Rusko care vin în premieră în România. Cu toate acestea, chiar daca au mai fost pe la noi, nici : Gramatik,  Kraak & Smaak,  Gramophonedzie,  Bonobo,  Thievery Corporation,  Dub Pistols și mulți alții, nu sunt de lepădat.

  La Electric Castle avem: loc de campat pe meleaguri domnești, sau cazare la gazdă, peisaje bucolice, grajduri  pe post de scene, capele, mori de vânt, dar și afterparty-uri, silent-disco și multe alte motive să dansezi de dimineață până seara. Asadar, fiecare locușor în parte va fi prilej de cânt și dans.

  Deși drumul pâna acolo este mai anevoios și trebuie să schimbi câteva mijloace de transport, festivalul pune la bătaie din 10 în 10 minute autobuze din Cluj, cu plecare spre Bonţida, locația propriu-zisă. 

  Biletele pe zi costă 100 RON, iar camparea 30 RON, însă dacă te interesează un abonament, până pe 10 iunie încă se mai poate cumpara la 190 RON, iar cu camping la 220 RON. După această dată, abonamentele se gasesc la 250 RON simple și cu camping inclus la 280 RON.

  Mai multe detalii găsiți pe site-ul lor: www.electriccastle.ro sau pe pagina lor de facebook www.facebook.com/ElectricCastle

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here