Efterklang in Club Control

0
735

Experimentele pop-rock ale formației daneze Efterklang se aud în această toamnă și la București, pentru că pe 13 noiembrie, în Club Control, Efterklang își prezintă noul material discografic, Piramida.

Efterklang – Casper Clausen (voce), Mads Brauer (computer), Rasmus Stolberg (chitară), Rune Mølgaard (pian) și Thomas Husmer (tobe/trompetă) -,  a debutat pe rețeta DIY, membrii formației având deplin control asupra tuturor elementelor de producție, creație și înregistrare. Rezultatul a fost un prim album ambalat în blană falsă, care le-a asigurat celor cinci artiști un contract cu o casă de discuri și un succes imediat.

Patru albume mai târziu, Efterklang și-a mutat instrumentele pe insula Spitsbergen, într-o localitate rusească abandonată, aproape de Polul Nord – Piramida. Mai mult de 1000 de mostre de sunete înregistrate în satul Piramida, combinate cu sunetul electronic steril și cu versurile care amintesc de folkul lui Bon Iver au rezultat într-un album rece, organic. O muzică a izolării care este probabil cel mai bun efort al celor de la Efterklang.

Concertul începe la ora 21:00. Biletele se pot achiziționa pe Easytickets, prin rețeaua Eventim sau de la Club Control la prețul de 50 RON.  

Galerie video

SHARE
Articolul precedentThe Nose – Scenă, cu Paulo Szot
Următorul articolIyeoka – Simply Falling (Album: Say Yes, 2010)
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here