East European Comic Con 2015


Cand: 08 May - 10 May 2015
0
539

East European Comic Con este convenția pasionaților de benzi desenate, jocuri video, filme, seriale, animație și literatură fantasy și SF, ajunsă deja la cea de-a treia ediție. De la an la an, evenimentul capătă amploare, iar ediția ce se anunță a avea loc in curand se arată plina de surprize.

Pe lista invitaților Comic Con 2015 se regăsesc actorii Robert Knepper (T-Bag din Prison Break), Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin din Supernatural), Dan Starkey (Strax din Doctor Who) și John Noble (Denethor din Stăpânul Inelelor). De asemenea, la East European Comic Con, poti lua parte la panel-uri cu youtuberul Michael Stevens, creatorul canalului Vsauce, dar și cu celebrități autohtone din mediul online (Creative Monkeyz, Sector 7, 10 lucruri, Doza de Haș, Zmenta, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net, Bobospider). Printre artiștii prezenți se numără Marcco Santucii, Sycra și bobmeatbag, iar la categoria cosplay primul nume confirmat este artista Tine Marie Riis.

Pe lângă actorii internaționali și celebritățile din mediul online care vor interacționa îndeaproape cu fanii, organizatorii au pregătit o serie întreagă de atracții: panel-uri în care invitații vor purta discuții interactive cu publicul, elemente de recuzită din seriale și filme, o zonă a jocurilor video în care pasionații vor putea testa cele mai noi apariții în domeniu și o zonă de cospaly unde doritorii se vor putea transforma în personajele lor preferate.

East European Comic Con se va desfășura în perioada 8-10 mai 2015 la Romexpo. Prețul unui abonament la presale este 64 de lei, după care va putea fi achiziționat la prețul de 79 lei. Prețul biletelor pentru o zi este de 20 lei (vineri), 30 lei (sâmbătă) și 25 lei (duminică). 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here