Duminica Culinara la Energiea: editia olandeza

  0
  427

  Duminica Culinara este un eveniment bilunar ce se va desfasura in pub-ul Energiea incepand cu luna octombrie. Startul se da duminica, 7 octombrie, cand cei de la Energiea lasa deoparte meniul obisnuit si pregatesc trei preparate specific olandeze pentru aceasta prima editie.

  Meniul exclusiv va fi disponibil la comanda incepand cu ora 16:00 si include preparate de la felul intai la desert, dar si doua tipuri noi de bere pe care le vei putea degusta la Duminica Culinara olandeza.

  Vor fi servite: Erwtensoep/supa de mazare cu bacon, Hachee/piure de cartofi cu morcovi si ceapa, varza alaturi de carne tocata cu stafide, smochine si morcovi si Appelkok/ tarta de mere.

  Portiile sunt disponibile in numar limitat, asa ca e recomandabil ca vizita ta la Energiea sa nu fie foarte tarzie.

  SHARE
  Articolul precedentWreck-It Ralph
  Următorul articolCe faci in weekend? Recomandari de evenimente pentru 5 – 7 octombrie
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here