Dublura

0
656

Marti, 5 februarie, incepand cu orele 21:00, suntem invitati la In Culise Teatru Pub pentru a urmari punerea in scena a piesei Dublura de Petru Ionescu. Regizor de teatru si jurnalist cu experienta, Petru Ionescu isi face cu aceasta ocazie debutul in dramaturgie.

Dublura este o poveste din lumea teatrala, ce se petrece in timpul unei repetitii pentru piesa Pescarusul de A. P. Cehov. Personajul Gabrielei Hamzescu, Actrita tanara, trebuie sa preia rolul Ninei Zarecinaia de la Actrita in varsta, interpretata de Silvia Codreanu.

Regizorul piesei, jucat de Victor Constantin, mediaza conflictele din ceea ce se va dovedi a fi o falsa "lupta intre generatii".

Petru Ionescu a regizat, printre altele, Prostii sub clar de luna de Teodor Mazilu la Theatrum Mundi sau Alice – o piesa neterminata, adaptare proprie a lucrarii Calatorii cu Alice de Iosif Naghiu, montata la Teatrul Act.

SHARE
Articolul precedentMaleficent
Următorul articolBeethoven – Egmont Overture. Dirijor: George Georgescu, Orchestra: George Enescu
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here