Drinking Buddies

0
517

O nouă comedie ce a avut premiera vara aceasta în America este Drinking Buddies, cu Olivia Wilde (House MD, In Time), Jake Johnson (New Girl, No Strings Attached), Anna Kendrick (Up  In The Air, 50/50) și Ron Livingston (Going The Distance, Band of Brothers) în rolurile principale.

Filmul abordează subiectul posibilității existenței unei relații de prietenie între un barbat și o femeie și încearcă să dea un răspuns testând limitele unei astfel de prietenii.

Luke (Jake Johnson) și Kate (Olivia Wilde) lucrează împreună la o berărie din Chicago și își petrec întreaga zi bând bere și flirtând unul cu celălalt. Pentru ceilalți par cuplul ideal, doar că atât Luke, cât și Kate sunt deja implicați într-o altă relație. Luke și Jill (Anna Kendrick) sunt împreună de șase ani, Jill începând deja să își facă planuri de căsătorie, iar Kate iese cu Chris (Ron Livingston), un producator muzical cu care  are o relație destul de superficială.

Relațiile dintre ei, dar mai ales relația dinre Luke și Kate vor fi puse sub semnul întrebării de-a lungul unui weekend pe care cei doi îl vor petrece împreună.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here