Dream House


Premiera: 21 October 2011
0
834

La ce te poti astepta de la un thriller care are un titlu atat de cliseizat, Dream House? Un scenariu plin de imaginatie? In plus, trailer-ul dezvaluie mult din poveste, ceea ce inseamna fie ca filmul are un scenariu mult mai complicat decat lasa sa se vada in trailer, fie ca am avut parte de un spoiler in toata regula. Daca mai citesti si recenziile, in majoritate covarsitoare dezamagite, iti cam piere cheful sa mergi la Dream House.

Noroc cu Daniel Craig (l-ai vazut in Cowboys & Aliens in vara, in doua filme din seria James Bond, Layer Cake, Munich, Sylvia, Love is The Devil), Rachel Weisz (The Fountain, Agora, The Constant Gardener, My Blueberry Nights, Constantine) si Naomi Watts (You Will Meet a Tall Dark Stranger, The Painted Veil, Inland Empire, Mullholand Dr., 21 Grams). Ei vin cu argumentul cel mai puternic pentru care merita sa vedem Dream House: toti trei sunt actori excelenti.

Regizorul, Jim Sheridan, este cu Dream House la al optulea film realizat, cel mai cunoscut si apreciat din lista lui fiind In The Name of The Father (1993, cu Daniel Day-Lewis).

Sinopsis: Filmul marseaza pe combinatia clasica casa bantuita plus o familie fericita.  Peter Ward (Craig), un editor de succes, se muta din New York impreuna cu sotia Libby (Rachel Weisz) si cele doua fiice intr-un oras bucolic de provincie. Peter descopera pe parcurs ca noua casa nu este ceea ce pare, ci a fost locul unei crime. Iar noi descoperim ca nici Peter nu este ceea ce pare, ci un pacient fugit dintr-un spital de psihiatrie. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here