Dorian Concept


  Cand: 30 Sep 2011
  Ora:23:00
  0
  643

  Producatorul austriac Dorian Concept, aka Oliver Thomas Johnson, va veni la Bucuresti la finalul lui septembrie. Dorian Concept creeaza spatii muzicale eclectice, de la unele energice si prietenoase clubberilor, pana la spatii abstracte bizare. Muzica lui este experimentala, combinand compozitia cu improvizatia, acusticul si analogul cu electronicul.

  Vorbind despre genul muzical, daca asculti cu atentie o sa auzi multe influente, dar cele mai interesante si picante sunt cele de jazz. Poti asculta mai jos cateva bucati semnate de Dorian Concept, inclusiv single-urile Trilingual Dance Sexperience (Affine Records, 2009) si Her Tears Taste Like Pears (Ninja Tune, 2011).

  Producator de muzica "de dormitor" cum se autointitula intr-un interviu, Oliver Johnson a studiat pianul, iar acum foloseste sintetizatorul (MicroKorg si Alesis Micron) pentru a crea muzica. Printre artistii care l-au influentat se numara saxofonistul de jazz John Coltrane si pianistul de jazz McCoy Tyner.

  Dorian lucreaza cu casa de discuri Ninja Tune, ceea ce spune multe, avand in vedere ca aici sunt Kid Koala, The Herbaliser, The Cinematic Orchestra, Bonobo, Coldcut, Amon Tobin, DJ Vadim si multi alti artisti.

  Intrarea costa 20lei pana la ora 00:00 si 30lei, dupa.

  Nu e de ratat.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here