Domestic


Premiera: 22 March 2013
0
699

Domestic, ultima producţie a regizorului Adrian Sitaru, este prezentat de producători ca "un film ce mixează umorul şi drama, cu elemente absurde, la care râzi şi te emoţionezi în aceeaşi măsură, într-un decor stilizat şi plin de culoare."

Cele trei personaje principale, Domnul Lazăr (Adrian Titieni),48 de ani, profesor, Domnul Mihăeş (Gheorghe Ifrim), 40 de ani, taximetrist şi Toni (Sergiu Costache), un tânăr de 25 de ani, sunt locatari ai unui bloc oarecare, dintr-un cartier la fel ca multe altele.

Cei trei, împreună cu familiile lor şi animalele de companie ( un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel) formează o lume pe cât de prozaică în aparenţă, pe atât de  emoţionantă şi plauzibilă, tratată în stilul regizoral caracteristic lui Adrian Sitaru. Surprinzând cu umor momentele mai mult (sau mai puţin) importante din existenţele personajelor. Povestea se construiește vizual prin cadrele ce acordă o atenţie deosebită detaliilor şi cromaticii.

Pelicula, care a fost deja prezentată peste hotare în cadrul Festivalului de film Mar del Plata la finele anului trecut, va fi lansată în cinematografele din România în luna martie.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here