Django Unchained


Premiera: 18 January 2013
0
1124

Django Unchained este ultimul film al lui Quentin Tarantino, anuntat pentru sfarsitul anului 2012, dar ajuns in cinematografele romanesti pe 18 ianuarie 2013. Django Unchained este un spaghetti western, in genul clasicelor lui Sergio Leone. 

Dupa ce la Cannes au fost proiectate primele secvente din Django Unchained, trailerul se pare ca va fi lansat odata cu filmul lui Ridley Scott, Prometheus (premiera 8 iunie), ruland inaintea filmului.

 

 

Cu ajutorul mentorului sau, Django, un sclav eliberat devenit vanator de capete, pleaca in misiune pentru a-si elibera sotia de pe o plantatie din Mississippi. Mentorul este Doctorul King Schultz, jucat de Christoph Waltz, pe care cu siguranta l-ai remarcat in penultimul film al lui Quentin Tarantino, Inglorious Basterds, in rolul Colonelului Hans Landa. Waltz a fost deja nominalizat pentru rolul din Django Unchained la Oscar si Globurile de Aur (castigat). Django este interpretat de Jamie Foxx.

Neamtul Schultz il elibereaza pe Django pentru a-l ajuta intr-o operatiune de razbunare, dar tot ce isi doreste Django este salvarea sotiei din mainile lui Calvin Candie, un proprietar de plantatie ce organizeaza lupte intre sclavi pe modelul gladiatorilor. Maleficul Candie e jucat de Leonardo DiCaprio.

 

 

Avand in vedere subiectul si stilul lui Tarantino, ne asteptam la o baie de sange orchestrata spectaculos.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here