Divergent


Premiera: 21 March 2014
0
666

SF-ul Divergent este noul film al lui Neil Burger , cunoscut pentru The Illusionist și Limitless. Plasată într-un univers futurist, acțiunea urmărește povestea unei adolescente, a cărei viață este pusă în pericol.

În lumea distopică a Chicago-ului, societatea este împărțită în cinci categorii, formate în funcție de principalele virtuți ale oamenilor. La vârsta adolescenței, fiecare trebuie să decidă dacă va ramâne în cadrul grupului în care s-a născut sau se va alătura unuia dintre celelalte patru, ținând cont că decizia este definitivă și ireversibilă. Beatrice  Prior (Shailene Woodley) ajunge la vârsta la care trebuie să își asume această decizie, iar alegerea ei este una surprinzătoare și îi pune viața în pericol atunci când unul dintre liderii societății în care trăiește este dispus să facă orice pentru a păstra echilibrul colectiv.

Din distribuție fac parte și Kate Winslet, Theo James, Zoe Kravitz, Ansel Elgort și Jai Courtney. Divergent va avea premiera în România pe 21 martie 2014.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here