Distopie. Shakespeare. Remix

0
566

Pe cât de vechi sunt piesele scrise de Shakespeare, pe atât de inovatoare sunt abordările regizorilor şi ale actorilor din noul val. Spectacolul Distopie. Shakespreare. Remix este regizat de Catinca Drăgănescu, fiind o parte a proiectului 9G (Noua generaţie de creatori la TNB).

Noua perspectivă reflectă o viziune apocaliptică asupra societăţii contemporane. Luând ca model principiile unui joc video, regizoarea descompune şi remixeaza textele dramatice scrise de Shakespeare şi le aruncă într-o lume adusă în pragul degradării finale. Distopie. Shakespreare. Remix este realizat sub umbrela Centrului de Creaţie şi Cercetare Ion Sava, din cadrul programului ce sprijină o nouă generaţie de actori şi regizori de la Teatrul Naţional din Bucureşti.

Pentru a experimenta o abordare avangardistă a dramaturgiei lui Shakespeare, puteţi veni pe 31 ianuarie 2015, orele 20:00, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Preţul unui bilet variază, în funcţie de locul ales, între 16 lei şi 30 de lei.

SHARE
Articolul precedentLa tiganci – Labirint senzorial
Următorul articolUrma- Cine iubeste si lasa
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here