Diana Krall, iunie 2013 – al doilea concert la Bucuresti

0
876

După concertul cu atmosferă foarte rafinată și senzuală susținut în România în 2009 pentru promovarea albumului Quiet Nights, pianista și cântăreața Diana Krall – numită de revista Billboard cel de-al doilea artist jazz al deceniului 2000-2009, după Norah Jones – revine la București pe 30 iunie 2013.

Diana Krall îi calcă pe urme Ninei Simone dar se păstrează mai la suprafața mesajului și implicării muzicale decât o făcea Nina Simone. Cu vocea ei joasă și șoptită, Diana Krall ne va recrea însă starea unui bar de jazz cât se poate de intim, în ciuda mărimii neprietenoase a Sălii Palatului. Ajutată de pian și de foarte puțini instrumentiști, melodiile ei  leitmotiv Peel me a grape, The look of love, Cry me a river, Walk on by, A case of you,  Fly me to the moon for suna la fel de misterios ca pe album. 

Concertul de la Bucureşti ne va da ocazia să patrundem în atmosfera de vodevil dulce-amar a celui de-al unsprezecelea album de studio semnat Diana KrallGlad Rag Doll, lansat în octombrie 2012.

Accesul în sală se va face de la ora 19:00, concertul începând de la ora 20:00.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti) şi online pe www.eventim.ro, la prețurile de 450, 400, 300, 250, 180, 130 sau 100 RON, în funcție de apropierea de scenă.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentOdessa – TRAILER (R: Florin Iepan, 2011)
Următorul articolIulius Cezar
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here