Despicable Me 2


Premiera: 05 July 2013
0
516

Despicable Me 2 este un film de animație, numărându-se printre premierele cinematografice ale verii. Filmul este regizat de aceiași regizori ca ai primului film din serie Pierre Coffin  și Chris Renaud. Distribuția îi cuprinde pe: Steve Carell, Russell Brand și Miranda Cosgrove, dar și pe nou-veniții Benjamin Bratt și Steve Coogan.

De când le-a adoptat pe Edith (Dana Gaier), Margo (Miranda Cosgrove) și Agnes (Elsie Kate Fisher), Gru (Steve Carell) a  renunțat la planurile sale diabolice, pentru o viață normală, liniștită și lipsită de neprevăzut. Dar, totul se va schimba, pentru că este recrutat de Lucy Wilde (Kristen Wiig) și Silas Rambotton (Steve Coogan) și este dus la sediul Ligii Anti-Villain, o organizație care luptă împotriva criminalității la nivel mondial. 

Misiunea lor este de a-l prinde pe Eduardo (Benjamin Bratt), un nou infractor care le dă bătăi de cap și se folosesc de Gru tocmai datorită posturii de fost răufăcător, care știe cum gândește un astfel de personaj. De aceea, Gru trebuie să salveze lumea, ajutată de asistentul său Dr. Nefario (Russell Brand), de Edith, Margo și Agnes și de mignionii săi.

Filmul este nominalizat la Oscar la categoria Best Animated Feature Film, dar pentru melodia Happy interpetata de Pharrell Williams.

Despicable Me 2 va avea premiera în România pe data de 5 iulie 2013.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here